csütörtök, május 30, 2013

Baconos, rukolas, mogyorohagymas, friss paradicsomos teszta

Hosszunevu de egyszeru etekrol lesz itt szo most. A hozzavalok a neveben foglaltatnak.

  • cseresznyeparadicsom
  • bacon szalonna, apro kockakra vagva
  • rukola
  • gyongyhagyma
  • teszta

Elkeszitese kb harom lepesbol all. 

A vizet feltesszuk foni a tesztanak, sozzuk!
A szoszhoz a hagymat cikkekre vagjuk, a szalonnat apritjuk, es mindkettot szeles serpenyoben odatesszuk piritani. Mikor a hagyma uvegesre fott, elzarjuk alatta a tuzet, felteve, ha a vizunk nem fott meg fel. 


Ha viszont forrasban van, beledobjuk a tesztat, es keszre fozzuk a szoszt.
A hagymas baconhoz adjuk a felbevagott paradicsomokat es a friss rukolat. 


Osszefozzuk oket, a teszta fozovizebol szoszosra, kremesre keverjuk, es a kifott tesztat hozzaadjuk, jol osszekeverjuk, es keves reszelt sajttal talaljuk.



Jo etvagyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése