- cseresznyeparadicsom
- bacon szalonna, apro kockakra vagva
- rukola
- gyongyhagyma
- teszta
Elkeszitese kb harom lepesbol all.
A vizet feltesszuk foni a tesztanak, sozzuk!
A szoszhoz a hagymat cikkekre vagjuk, a szalonnat apritjuk, es mindkettot szeles serpenyoben odatesszuk piritani. Mikor a hagyma uvegesre fott, elzarjuk alatta a tuzet, felteve, ha a vizunk nem fott meg fel.
Ha viszont forrasban van, beledobjuk a tesztat, es keszre fozzuk a szoszt.
A hagymas baconhoz adjuk a felbevagott paradicsomokat es a friss rukolat.
Osszefozzuk oket, a teszta fozovizebol szoszosra, kremesre keverjuk, es a kifott tesztat hozzaadjuk, jol osszekeverjuk, es keves reszelt sajttal talaljuk.
Jo etvagyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése