vasárnap, január 26, 2014

Fogyasztó víz - gyömbér, uborka, citrom és menta segítségével


A napokban sokan feltették a netre ennek a csodavíznek a receptjét, gondoltam kipróbálom, s megnézem, segít-e valóban. A fogyokúra jól alakul, a centikben így is látható már a változás, de ha kissé gyorsítható a folyamat, miért is ne!
Azt írják, hogy ezek az összetevők külön-külön is jótékony hatásúak az emésztőrendszerre, és szerintem az immunrendszerre is, így ha centiket nem is fog levarázsolni a hasamról, mert ott van sok plusz, ártani biztos nem árt.
Ám hogy idézzem, amit erről a csodavízről írnak, nézzük, mit tud:

Ezen "Schlank-Wasser víz készítői szerint a zsírégető víz ivása elegendő segítséget nyújt az anyagcsere számára ahhoz, hogy lebontsa a kényes területekre felszaladt zsírpárnákat, vagyis elsősorban a hason és a fenéken fejti ki a hatását – ott, ahonnan a legtöbb nő fogyni szeretne.

A módszer követői szerint ehhez még koplalni sem kell, elég, ha négy napon keresztül nem eszel nehéz, zsíros ételeket vagy cukros édességeket, és ügyelsz rá, hogy a napi energiabeviteled lehetőleg ne haladja meg az 1200 kalóriát.

Tehát, reggel, délben, illetve este, étkezés után elkortyolsz egy pohárral a karcsúsító italból, a negyedik nap végére három kilót, illetve akár 10-14 centit is karcsúsodhatsz a hasad és feneked tájékáról.

Az összetevők: gyömbér, citrom, menta, uborka és víz, otthon is elkészíthető könnyedén.
Karcsúsító hatásának titka, hogy minden összetevő külön-külön is elősegíti a zsírbontást és a méregtelenítést, együtt pedig fokozzák egymás hatását.

A gyömbér jó hatással van a vérkeringésre és az emésztésre, az uborka remek vízhajtó, a citrom elősegíti a méregtelenítést, a menta pedig amellett, hogy serkenti az anyagcserét, és jó hatással van az epére, még az éhségérzetet is csökkenti.

Elkészítése:

Egy kancsóba tölts két liter vizet, majd apríts bele egy körülbelül három centiméteres, friss, megpucolt gyömbérdarabot. Vágj leheletvékony szeletekre egy közepes méretű kígyóuborkát, és szeletelj fel vékonyan egy alaposan megmosott citromot is 12 darab friss mentalevéllel együtt, óvatosan keverd meg, majd tedd a kancsót a hűtőbe egy éjszakára, hogy a hatóanyagok kioldódjanak, és az aromák összeérjenek. Másnap reggel kezdheted is a méregtelenítő kúrát.

5 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik, nyáron meg még könnyebb inni a meleg miatt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, parom is odavan tole, az a baj, hogy ket liter igy kettonknek keves ideig tart! Meg jo, hogy a kertben mar total elburjanzott a menta, lassan ki sem lehet irtani!

      Törlés
    2. 1hét múlva megint lehet fogyasztani.

      Törlés
  2. 4 nap után szüneteltetni kell!Azután mikor fogyasztható újra??

    VálaszTörlés
  3. 4 napig fogyasztható!Azután mikor fogyasztható újra??

    VálaszTörlés