Elmondom, hogy keszult:
Hozzavalok:
2 ossobuco (azaz combszelet, csontostul)
2 nagyobb fej burgonya
3 kis hagyma
egy egesz rozmaringerdo :)
so, bors, olivaolaj
keves feherbor, ami ezalkalommal kedves nagybatyam bora volt
Egy laposabb tepsit kibelelt sutopapirral, meglocsolta keves olivaolajjal, a kozepere helyezte a ket combszeletet, mellehalmozta a kockakra vagott magyar krumplikat (anyukamek termesztettek oket) es a hagymaszeleteket, sozta, borsozta, megszorta bosegesen rozmaringgal, felontotte kicsi szaraz feherborral, lefedte egy masik sutopapirlappal, es kb 1 oran keresztul igy sutotte, 180 C°-on, majd 10 percre levette rola a papirt, es igy piritotta ropogosra az egeszet.
Megerdemelt egy oriasi csokot!
Hamarosan a disznohusos ossobuco receptje is idekerul majd!
Addig is jo etvagyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése