Eljott a negyedik nap is, eleg jol haladunk a fogyokurankkal, egyaltalan nem erezzuk neheznek a menu betartasat, mar csak azert sem, mert eleg valtozatos, es a menuk maguk kozott keverhetok.
A mai napra meg maradt padlizsan tegnaprol, es volt a hutoben vekonyra szeletelt marhahus. A grill helyett ma a wokra esett a valasztas, mert reggel sok dolgunk volt, es mire vegeztunk mindennel, mar itt volt az ebed ideje. Ugyan lazacot akartam ebedre csinalni, amihez pont a fo hozzavalo nem volt itthon, maradt ez, igy gyorsan.
4. nap
Reggeli: 2 dl grapefruitle, 40 g parmezan sajt
Tizorai:25 g ementhal, 1 kiwi
Ebed: Wokban sult padlizsanos marhasult, 1 szelet barnakenyer, 1 alma, 1 pohar kave vagy tea keves cukorral
Hozzavalok:
1 nagy padlizsan,
150 g marhahus (barmilyen hus lehet)
Keves olaj
Az ebedhez a wokot felhevitjuk, a padlizsant karikakra majd a karikakat negyfele vagjuk, a hust vekony csikokra vagjuk. Keves olajat ontunk a wokba, es eros langon elobb megpiritjuk a padlizsant, kb 5 perc utan, vagy amikor mar kezd gyonyoru barna szine lenni a szeleknek, hozzaadjuk a hust is, megszorjuk a gomasioval es meg 5 percet piritjuk oket egyutt. Talalhato is. Egy nagy adag salataval es egy szelet barnakenyerrel talaljuk.
Uzsonna: 80 g ricotta 1 teaskanal mezzel izesitve, 3 szem mandula, keves fahej vagy kakao
Vacsora: 1 nagy tanyer salata 1 evokanal olivaolajjal izesitve, 1 nagy gyumolcs (narancs vagy alma) 1 szelet barnakenyer 150 g tonhal konzerv, alaposan lecsorgatva
Lefekves elott egy nagy pohar sovany tej
A ruhak mar most kenyelmesebbek. Ha a sulyom nem is valtozik, de a centik lemennek, nagyon boldog leszek, elvegre nekunk noknek fontos csak a sulyunkat ismerni kilokban. A pasik, ha rankneznek, sosem teszik fel maguknak a kerdest, vajon mennyit nyomhatunk. Ok az alakot nezik. :)
Jol megy ez a dieta!! Imadnivalo! Nem mondom, hogy nem hianyoznak az edessegek, de ki lehet birni. Azert is mert sokszor kell szaraz es friss gyumolcsot enni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése