péntek, január 31, 2014

Dietazzunk - 11.nap Rakott kukoricadara es vegre pizzaaaa

Elerkeztunk a 11.naphoz, ami lehetne emlitesre sem melto, am ma reggel osszefutottam ket regen latott baratnommel is, nagykabatban, elvegre januarban vagyunk, es mind a ketto azzal kezdte a beszelgetest, hogy hogy le vagyok fogyva. Pedig ez a menses varat magara, tehat fel is vagyok kicsit puffadva. Megis latszik az eredmeny....Merni nem merem magam, se centiben, se kiloban, de erzem magamon, hogy minden lazabb, pedig ha jol megnezzuk, miket ettunk a napokban, nem lehet azt mondani, hogy sanyargattuk magunkat.
Mihelyst veget er a ciklusom, azonnal merem, mit ertem el.
A mai nap ebedre olyat keszitettem, ami mar volt a menunkben, vacsorara pedig pizzat rendelunk. A dieta szerint a pizza nem tiltott elelmiszer, persze nem az elso heten. Ami szabaly van a temaban, hogy a pizza tesztajanak a felet szabad csak megenni, mig a feltet mind megeheto. Ez nagyszeru, mert en olyan macerasan eszem a pizzat, hogy ez eddig is ilyen eredmenyre vezetett. A korgyurut nem szoktam megenni, mert nem fer a bendobe, es ha mar ennem kell, akkor szeretek olyat  enni, amin van valami iz. A teszta ropogos, finom, de tudom, hogy veges a befogadokepessegem, ezert elobb a paradicsomos resszel kezdek.
Ma egy sima Margherita pizzara esett maris a valasztasom, amit aztan sozott hallal fogok itthon izesiteni. Kedvenc filmunk megy ma a tvben, azalatt fogunk falatozni mert sokaig dolgozom, a ropogo kandallotuz elott. Izgalmas, varom mar.
De lassuk a menut:


11. nap

Reggeli: 1 szelet barnakenyer, 50 g ricotta 1 teaskanal narancslekvarral izesitve, 1 kave keves cukorra.
Tizorai: 1 gyumolcsjoghurt
Ebed: 120 g sult Rakott kukoricadara, 1 mandarin, 1 kave


Uzsonna: 20 g parmezan, 1 mandarin
Vacsora: 1 margherita pizza, (tesztabol a fele, feltetbol az osszes - amit ugy is elerunk, ha a szosz nelkul reszt, vagyis a ropogos "hejat" nem esszuk meg)
Lefekves elott pedig megiszunk egy pohar sovany tejet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése