kedd, január 28, 2014

Dietazzunk - 8.nap - Grillezett lazacfile salataval

Elerkezett a 8.nap is, nagyon jol haladunk, folytatodjek hat a fogyokura. Meg kell jojjon a menstruaciom, igy kulon orulok, mert ez azt jelenti, hogy a leadott centik meg tobbek, mint amennyinek most tunnek, hisz koztudott, hogy a menses elott a mi intelligens testunk felfujja magat, azaz mindent megkot, hogy gombolyubbnek tunjunk, es felcsigazzuk a ferfiak figyelmet, hogy epp abban az allapotban vagyunk, amikor erdemes velunk foglalkozni a csaladalapitas vegett. Aztan mikor ez mar nem aktualis, a szervezet kiurit mindent, es visszater a normalis allapot. Ez igy van, tanusithatom. Nincsenek emesztesi problemaim, de ha egy nap megis, tudom, hogy keszulhetek a "vendegre".

Mivel tegnap a bevasarlas soran ket 250 g-os lazacfilet vettem, maradt mara is, es mint tudjuk, a friss hal frissen a legjobb, ezert ma ujbol ezt ettuk. A lazac grillen nem konnyen sutheto, mert odaeg, ezert odafigyeltunk az elkeszitesere.

Reggeli: tejeskave 4 darab kekszszel, csodaviz
Tizorai: 1 muzliszelet rengeteg szaraz gyumolccsel
Ebed: Grillezett lazacfile salataval, 1 szelet barnakenyer, keves olaj, 1 kiwi, 1 kave keves cukorral, csodaviz


Hozzavalok:
250 g lazacfile
sutopapir
keves olaj
so, bors
friss salata

A grilledenyt magas langon felforrositjuk, rafektetjuk a sutopapirt, es erre helyezzuk a lazacfilet a boros felevel lefele, hogy a zsiros resz suljon meg elobb. Addig sutjuk, mig a hus fele nem lesz kellemes rozsaszinu. Ezutan megforditjuk, a bort leszedjuk rola, sozzuk, borsozzuk, es keszre sutjuk. A salatat a tanyerra szedjuk, erre halmozzuk a fel lazacfilet, amitol a salatak kisse megpuhulnak. 
Izesitjuk a salatat is, hozzaadjuk a kenyeret, es fogyaszthato is.




Uzsonna: 20 g parmezan, 1 gyumolcs
Vacsora: 60 g bresaola (sovany fustolt felvagott) es 1 egesz brokkolifej, keves olaj, 1 szelet kenyer, csodaviz

Este mozi is lesz, ami eddig azert volt izgalmas, mert pizzat ettunk elotte. Egyelore ez elmarad, hisz a fogyokura elso ket heteben nem megengedett, de hamarosan erre is sor kerul, majd elmondom, hogyan!
Erdekesseg: Egy felmeres szerint az olaszok 90%-a, amirol sosem tudna lemondani, az a pizza, es a ragus tagliatelle. A friss gyumolcsrol es friss zoldsegrol mindossze a megkerdezettek 2%-a nem tudna lemondani.  Ezzel en is igy vagyok, a pizza es a teszta, akar ragus, akar paradicsomos, nalam elso helyen van, mig gyumolcs es zoldsegbol foleg nyaron fogyasztok sokat, telen a ket fenti dologra es husokra vagyom leginkabb!




1 megjegyzés:

  1. Imádom a lazacot :)
    Kérlek nézz be hozzám, meghívtalak egy játékra
    http://fuszermania.blogspot.hu/p/jatek-ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés