kedd, március 18, 2014

Tonhal paté - tonhal krém

Csak mert szeretem a frissen sült vagy pirított kenyeret megkenni valamivel, csináltam ma egy kis tonhalkrémet.
Nagyon egyszerű, nagyon finom, és ha van ideje, eláll a hűtőben is.
Mindössze tonhal és vaj kell hozzá, amit aztán sóval és borssal ízesitünk:
Hogyan?

Hozzávalók:
150 g lecsöpögtett tonhal konzerv
50 g puha vaj
só, bors ízlés szerint

Minden hozzávalót a mixerbe öntünk, majd pépesítjük.
Jó étvágyat hozzá!





Ízlés szerint gazdagíthatjuk pár szem olivabogyóval, vagy kapribogyóval is, vagy akár friss fűszernövényekkel.

2 megjegyzés:

  1. Heya i'm for the first time here. I found this board
    and I find It really useful & it helped me out a lot.
    I hope to give something back and help others like you helped
    me.

    Feel free to surf to my website Kit

    VálaszTörlés