Ezeket a csodas narancsszinben pompazo csirkecombokat a multkoraban fogyasztottuk hala paromnak, de akkoriban nem jutottam ide, hogy bejegyezzem oket. Sok magyar haziasszonynak nincs ideje sokat a konyhaban tunderkedni, azert gondolom, hogy ezzel a recepttel megbaratkoznak, hisz a titok nyitja annyi, hogy a hust fuszerezzuk, majd magara hagyjuk a sutoben es friss salataval vagy eppen burgonya/rizs korettel talalhatjuk is.
Hozzavalok:
csirke felsocombok
kurkuma, gomasio, bors
fokhagyma
keves olivaolaj
A csirkecombokat mindket oldalukon bedorzsoljuk a fuszerekkel es egy sutopapirral belelt tepsibe helyezzuk oket. Keves vizet es olivaolajat ontunk alajuk, mellejuk dobunk ket - harom gerezd fokhagymat, hejastul, es 40 percre 180C°-os sutobe toljuk.
Tuprobaval ellenorizzuk, hogy teljesen atsultek-e. Ha mar csak feher le jon ki a tu altal okozott lyukbol, keszen vagyunk!
Ropogos kulso, es omlos puha belso jellemzi az igy keszult csirkecombokat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése