Hozzávalók:
3 tojás
200 g cukor
250 g liszt
300 g ricotta
1 csomag sütőpor
1 csomag vaniliás cukor
porcukor a tálaláshoz
A sütőt előmelegítjük 170 C-ra. A tojásokból és a cukorból habos krémet keverünk. Eközben kimérjük a lisztet és a sütőporral és vaniliás cukorral elkeverjük. Ha a tojásos hab készen van, belemérjük a ricottát, elkeverjük, és apránként adagolva hozzá a lisztes keveréket homogén masszává dolgozzuk.
Kivajazott kilisztezett tepsibe simítjuk és a forró sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk!
Lekvárral és anélkül is nagyon finom!
Én grapefruit lekvárral fogyasztom, és már alig van belőle!
Porcukorral meghintve tálaljuk!
Lekvárral és anélkül is nagyon finom!
Én grapefruit lekvárral fogyasztom, és már alig van belőle!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése