szerda, december 11, 2013

Sutotokos penne

Ugyan nem ezt terveztem kesziteni a megmaradt sult sutotokbol, de nem volt idom bonyolultabb receptre, mert tele voltam munkaval. Igy keszult el a nagyon egyszeru es megis nagyon finom sutotokkrem, amit a kifott tesztamra hasznaltam fel. Nem volt nagy ordongosseg elkesziteni, tulajdonkeppen szinte semmi nem szuksegeltetik hozza, csak egy szelet sult sutotok, aminek a husat kivajtam, es egy mely kancsoba halmoztam, soztam, borsoztam, izesitettem frissen orolt szerecsendioval, es a teszta fozovizebol annyit adtam hozza, amivel kremes allagura tudtam turmixolni. Ezalatt az ido alat kifott a tesztam is. A tesztat leszurtem, majd visszatettem a labasba, es raontottem a sutotokszoszt, meglocsoltam keves olivaolajjal es csorgattam hozza nehany csepp csipos olajat is, mert szeretem a pikans izeket, foleg a hideg napokon, megmelengeti a szivem es testem is. 
Keszen is voltam az ebedemmel, melyet aztan bo parmezannal talaltam.
Gyors es egyszeru, de nagyon izletes etel.




2 megjegyzés:

  1. Hiába a legegyszerűbb ételek a legfinomabbak! Éppen most falatozom farfalle tésztával:-)Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz, Zsuzsanna, örülök, hogy ízlett!! <3

      Törlés