Semmi különös, csak egy sajt sülve
Kis kerámialábas aljára kevés olivaolajat öntöttem, rávágtam egy póréhagymát, amit előzőleg félbevágtam hosszában, folyó víz alatt megmostam, majd ráhelyeztem a sajtot, amit megszurkáltam egy késsel, majd meglocsoltam kevés pálinkával, megszórtam frissen szedett, és megmosott rozzmaringgal, borsoztam, és kevés aszalt paradicsommal dekoráltam. Egy sütőpapírt megvizeztem, azzal takartam le a tálat, majd a forró 180 C-os sütőbe toltam kb 20-25 percre, végül a papírt eltávolítottam, és így is pirítottam kissé.
Kétszerre fogyasztottam el!
Jól hangzik :)
VálaszTörlésKöszi Gabi! A feta jobb azonban, ez nagyon nehéz sajt, szerintem. És szarvasgombával jobban ízlett Franciaországban! :)
Törlés